Studio Refined - interieurstylist - interieurontwerp - interieuradvies - gooisemeren - weesp

Nice to meet you!

Tot 2018 werkte ik als accountmanager in de cosmetica met de meest prachtige niche merken en producten vanuit de hele wereld. Hier is ook mijn liefde voor storytelling, finesse in materiaalkeuze en oog voor detail gegroeid.

Bij interieur is dit niet anders. Ook hierin vind ik de creativiteit en schoonheid van producten belangrijk. Ik werk met veel passie en enthousiasme. De fantastische leerschool in de niche wereld neem ik mee in mijn manier van ondernemen.

Maaike

Weetjes over mij

Links ‘handig’
Betrokken en enthousiast
Passie voor uniek design
Te zien in Excellent Magazine
Current crush – Travertin

Mijn liefde voor interieur zat er al vroeg in. Met een vader als bouwkundig tekenaar en een moeder die jarenlang als zelfstandig ondernemer heeft gewerkt, ben ik opgegroeid tussen architectuur, verbouwingen en ondernemerschap. Dat ik deze 2 eigenschappen mag combineren in Studio Refined, voelt niet meer dan logisch.

Na meerdere opleidingen succesvol te hebben afgerond op het gebied van interieurontwerpen, interieurstyling en het visualiseren in 3D Sketchup is in september 2019 Studio Refined opgericht.

Mijn missie is om voor jou een tijdloos  interieurontwerp te creëren, met oog voor de architectonische elementen van jouw woning. Een warm, sfeervol en persoonlijk thuis waar jij dagelijks van geniet.

Studio Refined
Behind the scenes

Ik hecht veel waarde aan het persoonlijke contact met mijn opdrachtgevers. Jij staat centraal en ik neem ten slotte een kijkje in jouw leven. Om een fijne samenwerking te starten is de persoonlijke match tussen ons juist daarom belangrijk. Jouw interieurwensen vertalen naar een interieuradvies dat in balans voelt, tijdloos is en eenheid uitstraalt doe ik met vakkennis en enthousiasme. Pas als de basis staat is er ruimte voor eindeloos variërende accentkleuren.

Naast ondernemer ben ik moeder van Filou, Lyse en onze hond Puck. Getrouwd met Mike, de liefste man van de wereld. 44 jaren wijsheid.
Ik geniet van stedentrips, een opgeruimde omgeving om na mijn creativiteit weer tot rust te komen. Als de zon gaat schijnen, in de lente en zomer, kom ik weer tot leven. Geboren in juli zal dat in mijn genen zitten. Hakken zal je mij niet snel op zien lopen, liever een toffe sneaker.

Studio Refined - interieurstylist - interieurdesigner -interieurontwerp - interieuradvies - gooise meren - weesp - bussum

“Wij zijn Maaike zo dankbaar voor deze samenwerking. Wij vonden het spannend om zoiets persoonlijks toch gedeeltelijk uit handen te geven maar zij had ons snel gerust gesteld door ons gevoel precies te vertalen naar een inrichting die zo goed bij ons past. De enige spijt die ons nog rest.. is dat we haar niet eerder hebben ingeschakeld! Nogmaals bedankt, en wellicht tot een volgende keer!”

 

ANGELA EN WILCO, HUIZEN

“We zijn zo ontzettend blij met het advies dat Maaike ons gegeven heeft! Ze snapte ons helemaal en heeft echt een voorstel gemaakt dat bij ons past. Het traject was helder, ging heel erg snel en was nog eens ontzettend gezellig ook. Nu is het aan ons: we kunnen niet wachten om de adviezen van Maaike te gaan toepassen in ons huis. Bedankt Maaike!”

 

Amanda en Danny, Muiderberg

“Via internet bij Maaike terecht gekomen, met name haar bedrijfsnaam trok me aan. Maaike heeft voor onze nieuwe woning het interieuradvies gedaan met een handige shoppinglist. Maaike doet wat ze zegt en zegt wat ze doet. Als je haar nodig hebt is ze vrijwel direct bereikbaar. Vervolgens denkt ze mee en helpt waar ze kan. Ook na het betalen van de factuur. In januari heeft Maaike haar werk eigenlijk afgerond, maar tot op de dag van vandaag is ze er als we nog vragen hebben of tips nodig hebben. En het belangrijkste, wij waren meteen verliefd op hetgeen ze voor ons huis bedacht heeft.”

 

Jessica en Richmar, Almere

“Maaike heeft ons naar volle tevredenheid geholpen met materiaal, product en kleuradvies voor de inrichting van onze woonkamer en keuken. Achteraf gezien hebben we spijt dat we haar niet eerder bij gemaakte keuzes hebben betrokken maar alsnog heeft ze ons heel goed geadviseerd. Producten waar we nooit zelf op waren gekomen en die nu zorgen voor rust, sfeer en eenheid in onze woning! Daarnaast is Maaike ook nog een hele fijne persoonlijkheid om mee te sparren! Een echte aanrader dus!”

 

Seth en Roos, Bussum

Creëer ruimte in jouw interieur om al het moois te kunnen zien

×