In de wereld van AGO Lighting draait het allemaal om functioneel design met een zeer hoogwaardige afwerking. De collectie straalt een minimalistisch gevoel uit met simplistische, krachtige lijnen in de product ontwerpen. De obsessie voor detail en kwaliteit straalt van ieder product af.

Creating objects means recording today’s history. AGO develops every object with the consideration that our work will remain as a document of today. Together with our accomplished designers, we craft every object to be distinctive and bold with a meticulous attention to detail.

Mars Hwasung Yoo –

Co-founder & Creatieve Diector

AGO Lighting is gespecialiseerd in het creeren van verlichting met als doel een perfecte balans te vinden tussen beauty & function. Alle producten worden in hun eigen, hoogwaardige, productie faciliteit in Seoul, Zuid-Korea, gemaakt waardoor er maximale controle ligt op de kwaliteit van het eindproduct.

In de collectie van AGO vind je eerlijke, verfijnde, soms minimalistische designs maar met grote aandacht voor de kwaliteit van materiaal, functie en afwerking. AGO werkt samen met zeer gerenommeerde Europese en Koreaanse designers, waaronder de in Europa zeer bekende namen als Sebastian Herkner, Big Game Design en Jonas Wagell. Mede-oprichter Mars Hwasung Yoo is een Stockholm-based designer die al sinds 2010 samenwerkt met grote en bekende met zijn eigen studio BYMARS.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

×