Blomus staat al ruim 60 jaar bekend voor zijn exceptionele kwaliteit, pure vormgeving en respect voor natuurlijke materialen en vakmanschap. Het is de laatste jaren uitgegroeid naar een prachtig lifestyle merk, gerund met passie en liefde voor interieur en design.

A clean and modest shape stripped of any and all unnecessary details, yet infinitely complex and imbued with warmth, elegance, and sensuality. This notion of modern simplicity is at the core of our design philosophy.

Fam Blome

Met trots presenteren we een selectie van de mooiste producten uit de ruime Blomus collectie. Dit internationale label, met Duitse roots, wordt door de 4e generatie Blome familie gerund met ongelofelijk veel passie en liefde voor interieur en design. Groot geworden in Accessoires is het nu uitgegroeid tot een compleet lifestyle merk, welke volledig te verkrijgen is via Studio Refined.

Blomus werkt samen met de beste internationale designers, die ontwerpen binnen de design filosofie; modern maar elegant, met eenvoudige lijnen en warmte in kleur, vorm en van natuurlijke materialen. Goede voorbeelden hiervan zijn de recent gelanceerde product series in samenwerking met Sebastian Herkner (Volos serie) en de Japanse designer Kazushige Miyake (Avio serie).

Onze selectie richt zich voornamelijk op deze prachtige collectie bijzet- en salontafels van travertin en eikenhout, materialen die regelmatig voorbij komen in de ontwerpen van Studio Refined.

×