‘Every room needs a slap in the face’

‘Every room needs a slap in the face’ Geoffrey Ross.

Dat is nog eens een uitspraak waarin ik mij kan vinden en dat gebeurt niet vaak.
Een interieur moet af en toe wakker geschud worden. Is dat bij jou ook het geval? Zijn jij en je interieur nog steeds een match?
Interieurstijlen combineren kan goed uitpakken.

In de loop van de jaren verzamel je hier en daar nieuwe meubelstukken (of veel nieuwe, dat kan ook natuurlijk). Maar past jouw interieur echt nog bij wie je nú bent?
Weer helder krijgen van welke interieurstijl je houdt kan een beste puzzeltocht zijn. Misschien ben je wel dol op verschillende stijlen en vraag je je af hoe je deze interieurstijlen kan combineren. Dat kan ik mij namelijk goed voorstellen. Kom je er niet uit, dan kan je natuurlijk altijd hulp inschakelen van een interieurontwerper.
Vind je bijvoorbeeld een kleurrijk interieur plaatje leuk maar ben je bang dat je het snel zat zal worden? Ik zal je wat verklappen: met het kopen van een pot verf is geen man over boord als blijkt dat je de kleur na 2 jaar zat bent. Wij hebben de muur van onze slaapkamer al 3 keer een andere kleur gegeven, in 4 jaar tijd. Iets met ‘a creative mind’ noemen we dat hier thuis.

Persoonlijk houd ik van kleur en een verrassend interieur, dat wil niet zeggen dat het schreeuwend en overweldigend moet zijn maar er mag wel wat gebeuren in een ruimte. Neem dit prachtige behang hieronder op de foto. Best spannend, toch? Kleurrijk én met een tegelpatroon. Daarin is je kleurenpalet meteen zichtbaar. Kies er gewoon 1 uit het behang en je kan alle kanten op. Hier is gekozen om met roze tinten te stylen maar zoals je ziet zou je ook okergeel of groen kunnen kiezen. Door de vloer egaal te houden qua materiaal en kleur ontstaat er toch een mooie balans in dit interieur.

Behang is van het merk LEMON

‘Every room needs a slap in the face’
Ga er vooral naar opzoek en leuk als je me laat weten wat bij jou thuis de ‘slap in the face is’.

Groetjes Maaike

×