Interieuradvies Amersfoort

Heb je een nieuwbouwhuis gekocht in Amersfoort, ben je toe aan een verbouwing in je bestaande karakteristieke woning of wil je nu eindelijk je interieur in jouw woning in Amersfoort eens goed aanpakken?

Voor jouw woning in Amersfoort maak ik een  interieuradvies met een goede fundering is dé basis om jouw wensen samen te brengen en uiteindelijk te kunnen genieten van een sfeervol interieur. Ik help je graag rust en eenheid in jouw interieur te creëren.

Interieuradvies Amersfoort -Interieurstylist Amersfoort - Interieurontwerp Amersfoort - Studio Refined

Interieurontwerp & Interieuradvies Amersfoort

Interieurontwerp met liefde en commitment.

Met mijn professionele benadering onderzoeken we samen je interieurwensen. Een interieuradvies voor jouw woning in Amersfoort waarin we vanaf de basis de juiste keuzes maken met een persoonlijk en sfeervol interieur als resultaat. Een compleet uitgewerkt interieuradvies waarmee je direct aan de slag kan.

Met mijn kennis van de verschillende materialen en producten creëer ik eenheid in jouw nieuwe interieur. Met oog voor detail kijk ik naar de juiste balans in het ontwerp. Door middel van creatieve oplossingen de ruimte optimaal te gebruiken ontstaat vaak de perfecte indeling. En dit is de basis voor jouw nieuwe interieur. Dit vertaal ik in een professioneel uitgewerkt interieuradvies voor jouw woning in Amersfoort.

Tijdens het uitvoerende proces mag je gebruik maken van mijn vaste netwerk van leveranciers waar ik al jaren prettig mee samenwerk. Zo kan jij zorgeloos uitkijken naar een sfeervolle, nieuwe inrichting.

Met veel vakkennis én enthousiasme vertaal ik jouw interieurwensen in een prachtig en verrassend geheel. Als interieurontwerper werk ik zelf ook graag met vrolijke, ondernemende gezinnen en opdrachtgevers. 

Studio Refined

De interieurontwerpen van Studio Refined kenmerken zich door:

Creatieve- en praktische oplossingen met maatwerk ontwerpen om de beschikbare ruimte optimaal te kunnen benutten.

Een ruimtelijke indeling met rustige basis, logische functieverdeling waardoor de perfecte zichtlijnen en looproutes ontstaan.

Een tijdloze, eigentijdse Scandinavische interieurstijl met variërende accenten in kleurgebruik.

Voor Interieuradvies Amersfoort ben je bij Studio Refined meer dan welkom. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Alvast wat inspiratie opdoen? Dat kan op mijn projecten pagina.

Denk je

“Zo’n interieur wil ik!”

Neem gerust contact op om te bespreken wat ik voor je kan betekenen.
Wil je liever meteen persoonlijk contact, vraag dan per telefoon of via
Whatsapp een vrijblijvende kennismaking aan.

×