Interieuradvies Bussum

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.

Ga je binnenkort verhuizen, ben je toe aan een verbouwing in je bestaande karakteristieke jaren ’30 woning in Bussum? Of wil je nu eindelijk jouw interieur eens een goede upgrade geven en heb je hulp nodig bij een interieuradvies in Bussum?

Om rust en eenheid in jouw interieur te creëren maak ik graag een, op jouw persoonlijke wensen afgestemd, interieuradvies. We gaan vanaf de basis de juiste keuzes maken voor jouw woning in Bussum met als resultaat een tijdloze Scandinavische interieurstijl met eindeloos variërende kleuraccenten.

Eenheid en verbinding staan altijd voorop!

Interieuradvies Bussum - Interieurstylist Bussum - Interieurontwerp Bussum - Studio Refined

Interieurontwerp & Interieuradvies Bussum

Jij staat centraal tijdens onze samenwerking. Uitgebreid onderzoeken we samen jouw wensen.

Door goed te luisteren, onderzoeken en vertalen we jouw persoonlijke wensen in een sfeervol interieuradvies voor jouw woning in Bussum.

Praktische oplossing verzinnen, maatwerk ontwerpen en mijn creativiteit leiden naar een optimaal resultaat voor je nieuw in te richten woning. Het creëren van rust en eenheid ontstaat door met veel vakkennis de verschillende materialen en producten met finesse samen te stellen. Het ontstaan van verbinding en sfeer voor jouw interieur staan voorop.

Een professioneel uitgewerkt interieuradvies waarmee je direct aan de slag kan.

Tijdens het uitvoerende proces mag je gebruik maken van mijn vaste netwerk van leveranciers waar ik al jaren prettig mee samenwerk. Zo kan jij zorgeloos uitkijken naar een nieuwe inrichting en schakelen we de beste vakmensen in om mijn ontwerp uiteindelijk neer te zetten.

Met veel enthousiasme en een persoonlijke aanpak vertaal ik jouw interieurwensen in een prachtig, verrassend geheel. Als interieurontwerper werk ik zelf ook graag met vrolijke, ondernemende gezinnen en opdrachtgevers.

Studio Refined

De interieurontwerpen van Studio Refined kenmerken zich door:

Een rustige basis, logische functieverdeling en perfecte zichtlijnen.

Een tijdloze, eigentijdse Scandinavische interieurstijl met variërende accenten in kleurgebruik.

Mijn liefde voor texturen en materialen. Hiermee creëer ik gelaagdheid in mijn ontwerpen, dit zorgt ervoor dat jouw interieur een prachtige eenheid wordt.

Voor Interieuradvies Bussum ben je bij Studio Refined meer dan welkom. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Alvast wat inspiratie opdoen? Dat kan op mijn projecten pagina.

Denk je

“Zo’n interieur wil ik!”

Neem gerust contact op om te bespreken wat ik voor je kan betekenen.
Wil je liever meteen persoonlijk contact, vraag dan per telefoon of via
Whatsapp een vrijblijvende kennismaking aan.

×