Interieuradvies Weesp

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.

Heb je een nieuwbouwhuis gekocht in Weesp, ben je toe aan een verbouwing in je bestaande woning of wil je jouw interieur eens een goede upgrade geven? Dan kan interieuradvies in Weesp goed van pas komen!
Want als geen ander snap ik dat in het lege canvas van een nieuwbouwwoning sfeer creëren ontzettend belangrijk is. Dat kan een uitdagende taak zijn. Ik begeleid je tijdens het interieuradvies bij elke stap van het proces, van concept tot realisatie.

Ik help je graag om rust en eenheid in jouw interieur te creëren. Een interieuradvies voor jouw woning in Weesp waarin we vanaf de basis de juiste keuzes maken met een persoonlijk en sfeervol interieur als resultaat.
Daar kan jij jaren mee vooruit en vooral uiteindelijk van genieten.

Interieuradvies Weesp - Interieurstylist Weesp - Interieurontwerp Weesp - Studio Refined

Interieurontwerp & Interieuradvies Weesp

Jij staat centraal. Uitgebreid onderzoeken we samen jouw interieurwensen.

Met veel vakkennis van materialen en producten creëer ik eenheid en verbinding in ruimtes. Met oog voor detail kijk ik naar de juiste balans in het ontwerp.

Door middel van creatieve oplossingen met maatwerk kunnen we de ruimte optimaal benutten. Een perfecte indeling creëren en daarbij een passend lichtplan. En dit is de fundering voor jouw nieuwe interieur. 

Tijdens het uitvoerende proces mag je gebruik maken van mijn vaste netwerk van leveranciers waar ik al jaren prettig mee samenwerk. Zo kan jij zorgeloos uitkijken naar een perfecte uitvoering van jouw nieuwe inrichting. Een professioneel uitgewerkt interieuradvies voor jouw woning in Weesp waarmee je direct aan de slag kan.

Met veel vakkennis én enthousiasme vertaal ik jouw interieurwensen in een sfeervol,  verrassend geheel. Als interieurontwerper werk ik zelf ook graag met vrolijke, ondernemende opdrachtgevers en gezinnen.

Studio Refined

De interieurontwerpen van Studio Refined kenmerken zich door:

Een ruimtelijke indeling met heldere basis, logische functieverdeling waardoor de perfecte zichtlijnen en looproutes ontstaan.

Een tijdloze eigentijdse Scandinavische interieurstijl met variërende accenten in kleurgebruik.

Persoonlijke aandacht en samenwerking.

Voor Interieuradvies Weesp ben je bij Studio Refined meer dan welkom. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Alvast wat inspiratie opdoen? Dat kan op mijn projecten pagina.

Denk je

“Zo’n interieur wil ik!”

Neem gerust contact op om te bespreken wat ik voor je kan betekenen.
Wil je liever meteen persoonlijk contact, vraag dan per telefoon of via
Whatsapp een vrijblijvende kennismaking aan.

×