Interieurstylist Almere

Interieurstylist in Almere nodig?
Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.

Ga je binnenkort verhuizen, heb je een nieuwbouwwoning in Almere gekocht of wil je nu eindelijk jouw interieur eens een goede upgrade geven?

Om rust en eenheid in jouw interieur te creëren maak ik,  als interieurstylist werkzaam in de regio Almere, graag een, op jouw persoonlijke wensen afgestemd, interieuradvies. Ik begeleid je vanaf de basis de juiste interieurkeuzes te maken met een tijdloze Scandinavische interieurstijl als resultaat. Eindeloos variërende kleuraccenten maken het geheel af.

Eenheid en verbinding staan altijd voorop!

Interieurstylist Almere - Interieuradvies Almere - Interieurontwerper Almere - Studio Refined

Interieurstylist Almere |  Werkwijze interieuradvies

Jij staat centraal. Tijdens een kennismaking onderzoeken we samen uitgebreid je wensen voor jouw woning in Almere.

De beschikbare ruimte optimaal benutten en ook ruimte laten voor mooie kenmerken van je woning en interieur, is mijn visie op een goede fundering van het ontwerp. Door mijn vakkennis van de verschillende materialen en producten creëer ik eenheid in jouw nieuwe interieur.

Tijdens het uitvoerende proces mag je gebruik maken van mijn vaste netwerk van leveranciers waar ik al jaren prettig mee samenwerk. Zo kan jij zorgeloos uitkijken naar een sfeervolle, nieuwe inrichting en schakelen we de beste vakmensen in om mijn ontwerp uiteindelijk neer te zetten.

Met veel enthousiasme en een persoonlijke aanpak vertaal ik jouw interieurwensen in een prachtig en verrassend geheel. Als interieurstylist, werkzaam in de regio Almere, ontwerp ik zelf ook graag voor vrolijke gezinnen en ondernemende opdrachtgevers. 

Studio Refined

De interieurontwerpen van Studio Refined kenmerken zich door:

Een ruimtelijke indeling met rustige basis, logische functieverdeling waardoor de perfecte zichtlijnen en looproutes ontstaan.

Een tijdloze, eigentijdse Scandinavische interieurstijl met variërende accenten in kleurgebruik.

Liefde voor texturen en materialen waardoor gelaagdheid ontstaat in de ontwerpen, mede hierdoor wordt het interieur een prachtige eenheid.

Heb je hulp nodig van een Interieurstylist in Almere dan ben je bij Studio Refined meer dan welkom. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Alvast wat inspiratie opdoen? Dat kan op mijn projecten pagina.

Denk je

“Zo’n interieur wil ik!”

Neem gerust contact op om te bespreken wat ik voor je kan betekenen.
Wil je liever meteen persoonlijk contact, vraag dan per telefoon of via
Whatsapp een vrijblijvende kennismaking aan.

×