Interieurstylist Baarn

Interieurstylist in Baarn nodig?
Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.

Ga je binnenkort verhuizen, ben je toe aan een verbouwing in je bestaande karakteristieke woning in Baarn of wil je nu eindelijk jouw interieur eens een goede upgrade geven?

Om rust en eenheid in jouw interieur te creëren maak ik graag een, op jouw persoonlijke wensen afgestemd, interieuradvies. Als interieurstylist begeleid ik je vanaf de basis de juiste interieurkeuzes te maken met een tijdloze Scandinavische interieurstijl als resultaat. Eindeloos variërende kleuraccenten maken het geheel af.

Interieurstylist Baarn - Interieuradvies Baarn - Interieurontwerp Baarn - Studio Refined

Interieurstylist Baarn | Werkwijze interieuradvies

Jij staat centraal tijdens onze samenwerking.
Door goed te luisteren, onderzoeken én vertalen we je persoonlijke wensen in een sfeervol interieuradvies voor jouw woning in Baarn.

De beschikbare ruimte optimaal benutten en ook ruimte laten voor mooie kenmerken van je woning en interieur, is mijn visie op een goede fundering van het ontwerp. Door mijn vakkennis van de verschillende materialen en producten creëer ik eenheid in jouw nieuwe interieur.

Tijdens het uitvoerende proces mag je gebruik maken van mijn vaste netwerk van leveranciers waar ik al jaren prettig mee samenwerk. Zo kan jij zorgeloos uitkijken naar een sfeervolle, nieuwe inrichting en schakelen we de beste vakmensen in om mijn interieurontwerp uiteindelijk neer te zetten.

Met veel enthousiasme en een persoonlijke aanpak vertaal ik jouw interieurwensen in een prachtig en verrassend geheel. Als interieurstylist, werkzaam in de omgeving van Baarn, werk ik zelf ook graag met vrolijke gezinnen en ondernemende opdrachtgevers. 

Studio Refined

De interieurontwerpen van Studio Refined kenmerken zich door:

Een ruimtelijke indeling met rustige basis, logische functieverdeling waardoor de perfecte zichtlijnen en looproutes ontstaan.

Een tijdloze, eigentijdse Scandinavische interieurstijl met variërende accenten in kleurgebruik.

Liefde voor texturen en materialen waardoor gelaagdheid ontstaat in de ontwerpen, mede hierdoor wordt het interieur een prachtige eenheid.

Heb je hulp nodig van een Interieurstylist in Baarn dan ben je bij Studio Refined meer dan welkom. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Alvast wat inspiratie opdoen? Dat kan op mijn projecten pagina.

Denk je

“Zo’n interieur wil ik!”

Neem gerust contact op om te bespreken wat ik voor je kan betekenen.
Wil je liever meteen persoonlijk contact, vraag dan per telefoon of via
Whatsapp een vrijblijvende kennismaking aan.

×