Interieurstylist Hilversum

Ben je op zoek naar een interieurstylist in Hilversum?
Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.

Ga je verbouwen, heb je een nieuwbouwwoning gekocht of ben je toe aan een nieuw interieur in je bestaande jaren ’30 woning in Hilversum?

Vind je het lastig, door al die verschillende keuzes, van je nieuwe interieur een mooi geheel te maken? Dan help ik je graag met een interieuradvies waarin we vanaf de basis de juiste keuzes maken met als resultaat: een tijdloze Scandinavische interieurstijl met eindeloos variërende kleuraccenten die het geheel afmaken.

Interieurstylist Hilversum - Interieuradvies Hilversum - Interieurontwerp Hilversum - Studio Refined

Interieurstylist Hilversum | Werkwijze interieuradvies

Jij staat centraal. Door goed te luisteren onderzoeken we samen jouw wensen.

Een goed én doordacht interieurontwerp met een praktische en creatieve indeling helpt je optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte. Het creëren van eenheid in jouw interieur ontstaat door de juiste materialen en producten met zorg samen te stellen. Met mijn persoonlijke benadering begeleid ik je tijdens dit hele proces. Het resultaat is een sfeervol interieur dat precies past bij jouw woonwensen zodat jij daar iedere dag van kan genieten.

Tijdens het uitvoerende proces mag je gebruik maken van mijn vaste netwerk van leveranciers zodat jij zonder stress kan uitkijken naar een prachtige, nieuwe inrichting.

Met veel vakkennis én enthousiasme vertaal ik jouw interieurwensen, voor jouw woning in Hilversum, in een sfeervol, verrassend geheel. Als interieurstylist, werkzaam in de regio Hilversum, werk ik zelf ook graag met ondernemende, vrolijke gezinnen en opdrachtgevers.

Studio Refined

De interieurontwerpen van Studio Refined kenmerken zich o.a. door:

Een rustige sfeervolle basis, oog voor detail en een interieuradvies dat professioneel is uitgewerkt.

Creatieve oplossingen met maatwerk.

Ook zie je mijn liefde voor verschillende texturen en materialen terug om gelaagdheid te creëren, dit zorgt ervoor dat jouw interieur een prachtige eenheid wordt.

Heb je hulp nodig van een Interieurstylist in Hilversum dan ben je bij Studio Refined meer dan welkom. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Alvast wat inspiratie opdoen? Dat kan op mijn projecten pagina.

Denk je

“Zo’n interieur wil ik!”

Neem gerust contact op om te bespreken wat ik voor je kan betekenen.
Wil je liever meteen persoonlijk contact, vraag dan per telefoon of via
Whatsapp een vrijblijvende kennismaking aan.

×