Interieurstylist Naarden

Interieurstylist in Naarden nodig?
Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.

​Ga je verhuizen of ben je toe aan een verbouwing in je bestaande karakteristieke jaren ’30 woning in Naarden? Wil je jouw interieur een goede upgrade geven en een stevige basis leggen voor de komende jaren?

Ik help je graag rust en eenheid in jouw interieur te creëren. Een interieuradvies waarin we vanaf de basis de juiste keuzes maken met als resultaat: een tijdloze Scandinavische interieurstijl met eindeloos variërende kleuraccenten.

Interieurstylist Naarden - Interieuradvies Naarden - Interieurontwerp Naarden - Studio Refined

Interieurstylist Naarden | Werkwijze interieuradvies

Jouw persoonlijke wensen staan centraal.

Door goed te luisteren en jouw interieurwensen te onderzoeken ligt er een stevige fundering voor het ontwerpproces. Deze wensen vertaal ik tot een sfeervol en creatief interieuradvies voor jouw woning in Naarden. Hierbij staan rust en eenheid altijd voorop. Met veel vakkennis van de verschillende materialen en producten stel ik jouw droominterieur samen.

Ik hecht veel waarde aan een persoonlijk karakter van jouw nieuwe interieur. Dit ontstaat vaak door maatwerk ontwerpen en mijn creativiteit.

Tijdens het uitvoerende proces mag je gebruik maken van mijn vaste netwerk van leveranciers waar ik al jaren prettig mee samenwerk. Zo kan jij zorgeloos uitkijken naar een prachtige nieuwe inrichting en schakelen we de beste vakmensen in om mijn ontwerp uiteindelijk neer te zetten.

Met veel enthousiasme en een persoonlijke aanpak vertaal ik jouw interieurwensen in een verrassend geheel.
Als interieurstylist, werkzaam in de regio Naarden, werk ik zelf ook graag met vrolijke, ondernemende opdrachtgevers. 

Studio Refined

De interieurontwerpen van Studio Refined kenmerken zich door:

Een ruimtelijke indeling met rustige basis, logische functieverdeling waardoor de perfecte zichtlijnen en looproutes ontstaan.

Ook zie je mijn liefde voor verschillende texturen en materialen terug om gelaagdheid te creëren, dit zorgt ervoor dat jouw interieur een prachtige eenheid wordt.

Heb je hulp nodig van een Interieurstylist in Naarden dan ben je bij Studio Refined meer dan welkom. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Alvast wat inspiratie opdoen? Dat kan op mijn projecten pagina.

Denk je

“Zo’n interieur wil ik!”

Neem gerust contact op om te bespreken wat ik voor je kan betekenen.
Wil je liever meteen persoonlijk contact, vraag dan per telefoon of via
Whatsapp een vrijblijvende kennismaking aan.

×