Interieurstylist Utrecht

Heb je een interieurstylist in Utrecht nodig?
Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.

Ga je jouw karakteristieke woning in Utrecht verbouwen, heb je een nieuwbouw huis gekocht of ben je toe aan een nieuw sfeervol interieur in je bestaande woning? Vind je het lastig van je nieuwe woonwensen een mooi geheel te maken?

Als interieurstylist, werkzaam in de regio Utrecht, creëer ik een interieurontwerp met een goede fundering, dat is dé basis om uiteindelijk een sfeervol interieur te kunnen opbouwen.

Interieurstylist Utrecht - Interieuradvies Utrecht - Interieurontwerp Utrecht - Studio Refined

Interieurstylist Utrecht | Werkwijze interieuradvies

Door goed te luisteren onderzoeken we samen jouw interieurwensen. Jij staat centraal en samen gaan we dit mooie proces aan om jouw woning in Utrecht een mooie upgrade te geven.

Ieder interieuradvies is maatwerk omdat het past bij jouw persoonlijke wensen.

Creatieve oplossingen met maatwerk verzinnen en net zo lang puzzelen tot de ruimte optimaal gebruikt wordt, zie ik als een uitdaging. Het creëren van eenheid in jouw interieur ontstaat door de juiste materialen en producten met zorg samen te stellen. Het resultaat is een sfeervol interieur dat precies past bij jouw woonwensen zodat jij daar iedere dag van kan genieten.

Tijdens het uitvoerende proces mag je gebruik maken van mijn vaste netwerk van leveranciers zodat jij zonder stress kan uitkijken naar een prachtige, nieuwe inrichting.

Met veel vakkennis én enthousiasme vertaal ik jouw interieurwensen in een prachtig en verrassend geheel. Als interieurstylist werk ik zelf ook graag met vrolijke gezinnen en ondernemende opdrachtgevers.

Studio Refined

De interieurontwerpen van Studio Refined kenmerken zich o.a. door:

Een eigentijdse tijdloze Scandinavische interieurstijl met variërende kleuraccenten.

Een rustige sfeervolle basis, oog voor detail en een interieuradvies dat professioneel is uitgewerkt.

Ook zie je mijn liefde voor verschillende texturen en materialen terug om gelaagdheid te creëren, dit zorgt ervoor dat jouw interieur een prachtige eenheid wordt.

Heb je hulp nodig van een Interieurstylist in Utrecht dan ben je bij Studio Refined meer dan welkom. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Alvast wat inspiratie opdoen? Dat kan op mijn projecten pagina.

Denk je

“Zo’n interieur wil ik!”

Neem gerust contact op om te bespreken wat ik voor je kan betekenen.
Wil je liever meteen persoonlijk contact, vraag dan per telefoon of via
Whatsapp een vrijblijvende kennismaking aan.

×