Interieurstylist Weesp

Interieurstylist in Weesp nodig?
Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website.

Heb je een nieuwbouwhuis gekocht in Weesp, ben je toe aan een verbouwing in je bestaande woning of wil je jouw interieur eens een goede upgrade geven?

Als interieurstylist help ik je graag om rust en eenheid in jouw interieur te creëren. Een interieurontwerp waarin we vanaf de basis de juiste keuzes maken met een persoonlijk en sfeervol interieur als resultaat. Daar kan jij jaren mee vooruit en vooral van genieten.

Interieurstylist Weesp - Studio Refined- Interieurstylist Weespersluis - Interieuradvies Weesp - Interieurontwerp Weesp - Studio Refined

Interieurstylist Weesp | Werkwijze interieuradvies

Jij staat centraal. Uitgebreid onderzoeken we samen jouw interieurwensen.

Als ervaren interieurontwerper begrijp ik dat het creëren van een unieke, sfeervolle leefomgeving in uw nieuwbouwwoning een spannende en uitdagende taak kan zijn. Ik sta dan ook voor je klaar om je te begeleiden bij elke stap van het proces, van concept tot realisatie.

Met veel vakkennis van materialen en producten creëer ik eenheid en verbinding in ruimtes. Met oog voor detail kijk ik naar de juiste balans in het ontwerp.

Door middel van creatieve oplossingen de ruimte optimaal te gebruiken ontstaat vaak de perfecte indeling. En dit is de fundering voor jouw nieuwe interieur.

Tijdens het uitvoerende proces mag je gebruik maken van mijn vaste netwerk van leveranciers waar ik al jaren prettig mee samenwerk. Zo kan jij zorgeloos uitkijken naar een perfecte uitvoering van jouw nieuwe inrichting.

Met veel vakkennis én enthousiasme vertaal ik je interieurwensen voor jouw huis in Weesp in een sfeervol,  verrassend geheel. Als interieurstylist werk ik zelf ook graag met vrolijke, ondernemende opdrachtgevers en gezinnen.

Studio Refined

De interieurontwerpen van Studio Refined kenmerken zich door:

Een ruimtelijke indeling met heldere basis, logische functieverdeling waardoor de perfecte zichtlijnen en looproutes ontstaan.

Een tijdloze eigentijdse Scandinavische interieurstijl met variërende accenten in kleurgebruik.

Persoonlijke aandacht en samenwerking.

Heb je hulp nodig van een interieurstylist in Weesp dan ben je bij Studio Refined meer dan welkom. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Alvast wat inspiratie opdoen? Dat kan op mijn projecten pagina.

Denk je

“Zo’n interieur wil ik!”

Neem gerust contact op om te bespreken wat ik voor je kan betekenen.
Wil je liever meteen persoonlijk contact, vraag dan per telefoon of via
Whatsapp een vrijblijvende kennismaking aan.

×