Interieurontwerp Hilversum

Eigentijdse Scandinavische interieurstijl met variërende kleuraccenten

Deze prachtige jaren ’30 woning kon een interieur upgrade gebruiken.
De opdrachtgever had een duidelijke wens: een fris, licht en vrolijk geheel waar ruimte is om echt samen te zijn met de boys.

Het kleurpalet past bij de eigentijdse Scandinavische interieurstijl waarin ruimte is voor variërende kleuraccenten.

Een compleet interieurontwerp voor deze woning in Hilversum met uitgewerkt advies voor de hele beneden verdieping. Gebruik van zachte frisse kleuren met 1 eye-catcher in een geeltint. De open haard hebben we ook aangepakt. De prachtige tegel die de nadruk legt op dit sfeerelement in de ruimte en ook de hoogte benadrukt.

De ledverlichting is los van prachtig ook heel praktisch. Doordat dit armatuur 2 kanten op verlicht ontstaat er dimbare functionele verlichting om de eettafel ook als thuiswerkplek te gebruiken.

Wat een fijne sfeer!

Gezinswoning Hilversum - interieurontwerp Hilversum
Interieurontwerp Hilversum - jaren '30 huis
interieurontwerp Hilversum - secto hanglamp - Scandinavisch interieur
interieurontwerp Hilversum - Scandinavisch interieur  - eetkamerset
interieurontwerp Hilversum - Scandinavisch interieur -  woonkamer kleuren

“Het klopte gewoon he-le-maal”

“Ha Maaike, met Bas. Je kent me niet, maar ik heb je hulp nodig”. Kort na dat eerste telefoontje kwam Maaike bij mij thuis om mijn huis te zien en bespraken we mijn wensen. Al bij het inmeten vertelde Maaike dat ze ideeën had, maar ik moest nog heel eventjes wachten. Niet mijn sterkste kant. Het wachten (in werkelijkheid heel kort, maar voor mij veel te lang) werd beloond. Wat een gaaf ontwerp en precies zoals ik het wenste en zelfs meer dan dat. Het klopte gewoon he-le-maal. Daarna de uitvoering, ook daarbij heeft Maaike mij fantastisch geholpen. Betrokken, attent, enthousiast en altijd weer verraste ze mij. Tussendoor bellen: geen probleem. Toch nog een vraag beantwoorden: geen probleem. Heel eventjes meedenken: ze deed het altijd. Wat een fijne samenwerking en wat een heerlijk resultaat is het geworden waarbij Rust en Genieten de toverwoorden zijn. Enne ik zou dat eerste telefoontje naar Maaike ook gewoon doen, gewoon haar hulp vragen. Je zult er geen spijt van krijgen!

Bas

Denk je

“Zo’n interieur wil ik!”

Neem gerust contact op om te bespreken wat ik voor je kan betekenen.
Wil je liever meteen persoonlijk contact, vraag dan per telefoon of via
Whatsapp een vrijblijvende kennismaking aan.

×