Eye for details

Voor deze prachtige jaren ’30 villa in Bussum mocht ik het interieuradvies creëren. Als basis was de wens van de bewoners een modern interieur met veel oog voor design items.

De architect die het ontwerp voor de verbouwing heeft gecreëerd ervoor gekozen om de keuken naar een ander gedeelte van de woning te verplaatsen waardoor er veel meer ruimte voor deze functie is ontstaan. Geweldige keuze. Ik mocht aan de slag met het interieur.

Tijdloos, spannend en een tikkie frivool mocht het interieur worden. Samen zijn we stap voor stap vooruitgegaan. De tijdloze basis die we zien geeft ruimte voor spannende toevoegingen.
De heerlijk lounge set met de Togo fauteuils van Ligne Roset is een fijne plek om je terug te trekken uit de rush van de dag. De fauteuils breken de moderne lijnen en verzachten de sfeer.

studiorefined - ligneroset - togo - interieurstylist
studio refined - keukenontwerp - maatwerkkeuken - interieurdesigner - keuken - interieurontwerper - bussum f
studio refined - interieurstylist - gooisemeren - interieuradvies -bussum -naarden
studio refined - interieuradvies - interieurontwerp - interieurontwerper - interieurstylist - gooisemeren - utrecht - amersfoort-
studio refined - interieurontwerper - soft facet artifort - interieurstylist - verbouwen

“Heel professioneel én gezellig”

Met veel kennis van materialen, kleuren en de do’s en dont’s op het gebied van stijlcombinaties heeft Maaike met veel aandacht geholpen om onze wensen, nieuwe en reeds aanwezige meubels in één interieurstijl te vatten. Heel professioneel én gezellig. We zijn haar heel dankbaar voor het prachtige interieurontwerp.

Michiel  & Charlot

Denk je

“Zo’n interieur wil ik!”

Neem gerust contact op om te bespreken wat ik voor je kan betekenen.
Wil je liever meteen persoonlijk contact, vraag dan per telefoon of via
Whatsapp een vrijblijvende kennismaking aan.

×