Interieurontwerp Aalsmeer

Speels interieur gecombineerd met Scandinavisch design

Na onze eerste kennismaking en het onderzoeken van de wensen van de opdrachgevers was het belangrijkste punt dat ze mij meegaven: “we willen dat het interieur speels en vrolijk wordt. Ook vinden we het een uitdaging om de ruimtes te verbinden en tegelijkertijd knus en sfeervol in te richten”.

Het verrassende interieurontwerp ving ze direct. De kleuren, materialen en unieke design elementen maakt het eigentijds en uniek.
Om meer groen in het interieur toe te voegen heb ik een maatwerk kast ontwerp gecreëerd waarbij een waterdichte plantenbak geintegreerd is. Een echte eyecatcher.

De eetkamer straalt een sfeervolle Scandinavische interieurstijl uit, gekenmerkt door eenvoud, functionaliteit en een warme, uitnodigende sfeer. Ingericht met een ronde houten eettafel, omringd door comfortabele gestoffeerde eetkamerstoelen. De muren zijn geschilderd in een warme aardetint, wat een rustige en natuurlijke sfeer creëert.

Een opvallend element in deze kamer is de wandlamp, een waar eigentijds kunstwerk. De kap van Japans washi papier is op traditionele wijze gemaakt en gecoat.

Aan de andere wand hangen twee minimalistische kunstwerken in lichte eikenhout lijsten, die de Japans Scandinavische esthetiek van strakke lijnen en subtiele kleuren benadrukken.

Dit interieur combineert functionaliteit met esthetiek, waarbij natuurlijke materialen en zachte kleuren prachtig blenden. Het resultaat is een uitnodigend en speels ingericht interieur dat perfect past binnen de Scandinavische interieurstijl.

Stap voor stap hebbben we dit project gerealiseerd met behulp van mijn netwerk aan vakkundige leveranciers.
De persoonlijke en betrokken samenwerking heeft tot een fantastisch resultaat geleid.

Studio Refined interieurontwerp Aalsmeer met houten keuken
Studio Refined interieurontwerp interieurstylist Aalsmeer met uniek maatwerk design ontwerp
Studio Refined interieurontwerp Aalsmeer ronde eettafel eetkamer
Studio Refined interieurontwerp interieurstylist Aalsmeer met uniek maatwerk design
Studio Refined interieurontwerp Aalsmeer groen kookeiland

“Dank je wel lieve Maaike voor je fantastische ideeën en betrokkenheid! Het was een feestje om jouw ontwerp te realiseren. Elke dag als ik thuis kom ben ik zo blij”

We hebben via Studio Refined een interieurontwerp voor de woonkamer, keuken en hal laten maken en zijn super blij!
Maaike neemt de tijd om je/het gezin goed te leren kennen en zo een mooi persoonlijk ontwerp te maken. We zagen al onze wensen en smaak terug in het ontwerp en alle producten zouden we zelf gekozen kunnen hebben! Aan de andere kant zouden we zo’n ontwerp nooit zelf bedacht kunnen hebben. Heel blij met dit maatwerk en een feestje om dit nu te realiseren en ook in dit proces is Maaike altijd bereikbaar om mee te denken of iets aan te passen, heel fijn. Van een kort advies tot een uitgebreid ontwerp, bij Studio Refined krijg je altijd een persoonlijk en professioneel advies. 

Dankjewel Maaike voor alles wat je voor ons doet! Groetjes van een blij gezin!”

Judith & Jos

Denk je

“Zo’n interieur wil ik!”

Neem gerust contact op om te bespreken wat ik voor je kan betekenen.
Wil je liever meteen persoonlijk contact, vraag dan per telefoon of via
Whatsapp een vrijblijvende kennismaking aan.

×