interieurontwerp bussum

JAREN ’20 WONING MET PRACHTIGE karakteristieke ELEMENTEN

Voor deze jaren ’20 woning in Bussum met prachtige architectonische elementen creëerde ik een totaal interieurontwerp voor de hele benedenverdieping.

Het gebruik van kleur was een must. De combinatie van klassieke en Scandinavische elementen laten het interieur tot leven komen. En kijk vooral even naar de toffe maatwerk kast, hét statement van de eetkamer.

De grote maatwerk kast die ik ontworpen heb voor de opdrachtgevers benadrukt het familiegevoel en de gezelligheid die in dit gezin overheerst. Het samenzijn en gezellige avonden aan tafel met vrienden was een belangrijk punt. De functies worden nu duidelijk gescheiden en toch voelt het als een eenheid

De sierlijsten die de wanden bekleden geven een klassieke touch aan het interieur. Zo zijn ze af van de lange witte wanden die weinig gezelligheid gaven.

De verlichting was een uitdaging, daar hadden de bewoners een duidelijke wens. Geen strepen op de wanden en geen onrust. Die wens heb ik in vervulling gebracht. Een zachte manier van verlichten, diffuus licht heb ik toegepast boven de eetkamer tafel.

Interieurstylist bussum - interieurdesigner - naarden - bussum - interieuradvies - studio refined
studio refined - interieurdesigner - interieurstylist - verbouwing - jaren '20 woning - bussum
studio refined - interieurontwerper - interieuradvies - interieurdesigner - bussum - jaren '20 woning - verbouwen - maatwerk kast
studio refined- interieurdesigner - interieurstylist - gooisemeren - maatwerk kast - scandinavisch interieur
Studio Refined - interieuradvies bussum - interieurstylist - verbouwen - naarden - bussum - interieurontwerper

“Een rustige en professionele benadering”

Veel te lang hadden we voorbeeldkleuren op de muur, en ideeën in ons hoofd die niet in elkaar konden worden gezet, totdat we Maaike ontmoetten. Vanaf het eerste gesprek wisten we dat we de juiste keuze hadden gemaakt met Maaike als onze interieurarchitect. Ze heeft een rustige en professionele benadering om te begrijpen wat belangrijk voor ons is met betrekking tot de stijl die we wensen en de functie van ons ouderlijk huis.

Haar kleuradvies, kamerontwerpen en meubelkeuze waren perfect afgestemd op onze wensen. De presentatie en impressie van het ontwerp met het 3D-model hielpen te zien hoe het ontwerp tot leven kan komen. Met behulp van het boodschappenlijstje zijn we al flink opgeschoten en Maaike blijft ons met haar fijne contacten en netwerk van vakmensen helpen en begeleiden bij het afmaken van ons huis.

Mirjam & Darren

Denk je

“Zo’n interieur wil ik!”

Neem gerust contact op om te bespreken wat ik voor je kan betekenen.
Wil je liever meteen persoonlijk contact, vraag dan per telefoon of via
Whatsapp een vrijblijvende kennismaking aan.

×