Interieurontwerp Amsterdam

Dubbel bovenhuis met uitzicht over het Vondelpark

 

Maaik, we gaan verhuizen!

Wil jij ons weer helpen om ons droomhuis in Amsterdam te ontwerpen? 
En dat was de start van onze tweede samenwerking.

Nadat we in Bussum samen ons eerste project hadden gedaan, mocht ik aan de slag om het interieur van dit prachtige appartement in Amsterdam Oud-Zuid te ontwerpen.
Een pareltje midden in Amsterdam.

Objecten laten samenwerken in de ruimte, texturen en kleuren blenden op een natuurlijke flow in elkaar.

De notenhouten maatwerk keuken, het behang op de haard, de prachtige lampen en de lichtdoorlatende raambekleding met de mooiste textuur, alles is zo bedacht. 
Van de eerste 3D tekeningen tot het definitieve ontwerp hebben we dit project zorgvuldig gecreëerd. 

 De wens van de opdrachtgevers was een warm gevoel creëren in dit, van zichzelf al zo’n mooie woning. Harde lijnen hebben plaatsgemaakt voor organische zachte vormen en beige tinten en kleuren.

Het trappenhuis, kenmerkt zich door simplicity. Soms is er niet zoveel nodig behalve de juiste kleuren en de juiste verlichting.

De ensuite deuren geven ruimte om een aparte televisiekamer in te richten met grote maatwerk kast waar we, in het ontwerpen hiervan, ook een werkplek mee hebben genomen. De werkplek is afsluitbaar met deuren, heel fijn tijdens een avondje ontspannen voor de televisie.
In de woonkamer wordt sfeer die de open haard neerzet niet verstoord en kunnen de bewoners hier met een fijn gezelschap plaatsnemen.

In de op maat gemaakte keuken is er veel ruimte om met vrienden en familie avonden te kunnen genieten, borrelen en weer geïnspireerd te raken 🤍

De warm Scandinavische interieurstijl is overal doorgevoerd in dit dubbele bovenhuis, ook in de slaapkamers.

Eenheid en balans met een heel rustgevend gevoel. En dat in hartje Amsterdam.
“Je zal hier maar mogen wonen” zeggen de bewoners zelf na de realisatie van hun droomhuis.

 

studiorefined - interieurontwerper - amsterdam - newworks - tense - woonkamer - interieurstyling
studio refined - interieurdesigner - appartement - amsterdam - interieurontwerp - ronde - bank - 
 festamsterdam - huf - curved - arte - behang
studiorefined - interieurontwerper - amsterdam - keukenontwerp - maatwerk - kookeiland - dekton - petitfriture - vertigo - Hay - AAC123
studio refined - interieurontwerper - amsterdam - keukendesign - maatwerk - keuken - tijdloos - design - flowerpot - &tradition - dekton - keukenblad
studio refined - interieurdesigner - amsterdam - serax - verlichting - arte - raamdecoratie - gordijnen - styling - woonkamer

“Wij genieten enorm in ons huis, echt zo heerlijk!”

“Wederom heeft Maaike ons weer geholpen!

Vorige keer een mooie ‘Touch Up’ van onze woon- en eetkamer in Bussum en nu met een totaal interieurontwerp van onze nieuwe dubbele bovenwoning in Amsterdam.

Zo blij met haar professionaliteit en warme persoonlijkheid. Het is het ECHT waard om met haar interieuradvies een compleet plaatje te krijgen.

‘Meer warmte in het huis’ was dit keer de opdracht; en dat is zeker gelukt in het ontwerp. Met een mooie maatwerkkast met werkplek en een tof ontwerp voor de keuken.

Suus & Juul

Denk je

“Zo’n interieur wil ik!”

Neem gerust contact op om te bespreken wat ik voor je kan betekenen.
Wil je liever meteen persoonlijk contact, vraag dan per telefoon of via
Whatsapp een vrijblijvende kennismaking aan.

×