Interieurontwerp Heerde

Luxe interieur met thuisbioscoop

Deze prachtige vrijstaande villa heeft een totaal renovatie ondergaan. De opdrachtgevers hadden een duidelijke wens: een warm familie huis met een aparte ruimte voor de boys om te spelen én een grote leefkeuken.

Tijdens het onderzoeken van de wensen van de opdrachtgevers kwam al snel naar boven dat er ruimte mocht zijn voor televisie kijken met elkaar en het liefst zo comfortabel mogelijk. Aan de hand van deze wens heb ik een maatwerk thuisbioscoop ontworpen voor dit gezin. Heerlijk weg kunnen dromen bij een goede film. Met het indeling van de ruimte heb ik hiervoor een aparte ruimte gecreëerd. Een warme en sfeervolle hoek waar het gezin zich echt even kan terugtrekken.

Bij het materialiseren van dit interieur heb ik gebruik gemaakt van volle kleuren met daarnaast een diversiteit aan natuurlijke materialen met een rijke uitstraling. Het texturen spel dat ontstaat maakt het interieur spannend. Verbinding ontstaat op de gehele leefverdieping door herhaling van kleurgebruik in de verschillende ruimtes.

In de hal hebben we ervoor gekozen tegen de achterwand houtpanelen te plaatsen met blinde deuren waar de garderobe achter verborgen zit. Hierdoor ontstaat er een rustige, gestructureerde basis en in combinatie met het fantastische 3D behang ontstaat er meteen een natuurlijke en sfeervolle uitstraling in deze ruimte.

Een compleet interieurontwerp voor deze woning in Heerde met uitgewerkt advies voor de hele beneden verdieping incl. aparte speelkamer voor de kids.

De keuken is een pareltje. Groot genoeg om een bar te kunnen plaatsen met barkrukken om gezellige avonden aan te beleven met vrienden en familie. De opdrachtgevers houden van koken en ook daar is meer dan genoeg ruimte voor.
De kleur van de keuken legt een moderne, warme en sfeervolle basis en het keukenblad, met opvallende ader, is een echte statement.

De verlichting hebben we goed aangepakt door het lichtplan goed af te stemmen op de indeling van de begane grond. Door een aantal armaturen te herhalen ontstaat er een sfeervol geheel. Dimbare functionele spots in de keuken geven functionele verlichting terwijl de Gubi multi lights spelen met het licht.

Wat een prachtig resultaat!

Studio Refined - interieurontwerp - Heerde - interieurstylist - interieuradvies - vrijstaande villa - Bussum - Naarden
Studio Refined - interieurontwerp - Heerde - interieurstylist - interieuradvies - Bussum - Naarden
Studio Refined - interieurontwerp - Heerde - interieurstylist - interieuradvies - Bussum - Naarden
Studio Refined - interieurontwerp - Heerde - interieurstylist - Bussum - interieuradvies - Naarden
Studio Refined - interieurontwerp - Heerde - interieurstylist - interieuradvies - Bussum - Naarden

“De WOW factor”

Maaike is geweldig!
Zij verstaat haar vak uitstekend en heeft zo een mooi interieurontwerp voor ons nieuwe huis gemaakt. Echt bijzonder dat iemand die je zo kort kent, je ideeën/wensen en zeker ook onze smaak zo goed kan omzetten naar een ontwerp en daarna uitvoering.
En na het project; altijd geïnteresseerd in hoe het gaat, luisterend oor (als de levertijd van iets wéér uitgesteld is ;-)) en voor tussendoor adviezen.

Ik raad iedereen Studio Refined aan, ook de mensen die het zelf willen doen: Maaike komt daar sowieso met een wow-factor overheen!

Monique & Cor

Denk je

“Zo’n interieur wil ik!”

Neem gerust contact op om te bespreken wat ik voor je kan betekenen.
Wil je liever meteen persoonlijk contact, vraag dan per telefoon of via
Whatsapp een vrijblijvende kennismaking aan.

×