Interieurontwerp Soest

VERBOUWEN, ZO KAN HET OOK!

Het interieurontwerp voor dit jaren ’30 huis in Soest was een geweldig proces. 1 op 1 werd het interieurontwerp en keukenontwerp uitgevoerd. De wens van de bewoners was een ruimtelijke indeling en heldere kleuren. Oog behouden voor de karakteristieke jaren ’30 details van het huis. En toch mogen ook hier de spannende kleuraccenten niet missen. De eyecatcher is de maatwerkkast die om de draagmuur is heen gebouwd.

Denken in oplossingen en werken mét het huis. Het is een tof geheel geworden en voelt als eenheid en helemaal in balans.

De fijne lichte en frisse Scandinavische interieursfeer zien we terug in de stofferingen van de meubels. De tijdloze kleurkeuze van de keuken geeft een mooi contrast op de gietvloer. En hier ligt de nadruk op de accentkleuren.

De stalendeuren worden gebruikt als roomdivider en zorgt ervoor dat de functies van de ruimtes op een transparante manier worden gescheiden zonder contact te verliezen.

interieurontwerp soest - interieurstylist soest - maatwerk kast
interieurontwerp soest - interieurstylist soest - houtpanelen - stalen deuren
interieurontwerp soest - interieurstylist soest - maatwerk kast - verbouwing jaren '30 huis
interieurontwerp soest - interieurstylist soest - keukenontwerp - studio refined
interieurontwerp soest - interieuradvies soest - interieurstylist soest - woonkamer inrichten

“Een stip op de horizon die later erg belangrijk bleek te zijn”

Na Maaike via goede reviews op Google te hebben gevonden, hebben we haar website bekeken. Haar stijl stond ons direct aan en een afspraak was vlug gemaakt. In de weken die volgden hebben we meerdere afspraken gehad waarbij Maaike eerst onze wensen in kaart bracht, daarna voor een tussenpresentatie langs is geweest waarbij we nog wat dingen aan konden passen. Enkele weken daarna de eindpresentatie waarbij alles compleet was. Met compleet bedoel ik een lichtplan, meubelplan en zelfs een tekening voor de inbouwkast. Dit ging pas echt leven door de 3D presentatie.

Maaike heeft ons tijdens deze afspraken getriggerd om bepaalde keuzes te maken die we zelf nooit zouden durfden maken. Belangrijk vond ik ook dat ze niet te zelfverzekerd vast bleef houden aan haar idee. Als wij iets echt niet mooi vonden zocht ze direct naar een andere oplossing. Maaike is heel open, punctueel en kundig.

Hoe vaak we Maaike haar ‘ontwerp boek’ (die inmiddels met ezelsoren in de kast ligt ;-)) er niet bij hebben gepakt om te kijken wat waar nou precies zou komen. Zo fijn om te zien waar je het, wanneer het dak eraf is, de sneeuw in de gang ligt en de gaskraan is afgesloten, uiteindelijk voor doet.

Als je haar stijl mooi vindt en toch nog twijfelt, niet doen! Haar uitgewerkte ideeën zullen je een gerust gevoel geven. Alles is wel overwogen in het voortraject. Daarnaast geeft het richting voor alle mensen die je daarna over de vloer krijgt. Als laatste zorgt haar plan dat je niet als een kip zonder kop alle meubelboulevards af hoeft te struinen.

Mocht je onverhoopt nog het idee hebben dat het prijzig is. Een verkeerde kleur bank, tafel of schilderij kopen voor veel teveel geld, dat is pas prijzig. Dat risico is met Maaike nihil.

Doe er je voordeel mee.

Maaike, dankjewel!!

Martijn & Lenneke

Denk je

“Zo’n interieur wil ik!”

Neem gerust contact op om te bespreken wat ik voor je kan betekenen.
Wil je liever meteen persoonlijk contact, vraag dan per telefoon of via
Whatsapp een vrijblijvende kennismaking aan.

×